Köpa en lägenhet osedd?

Det gjorde vi i Umeå. Det blev jättebra. Men visst är det lite konstigt.

Den gången skickade vi Farbror O att gå på visning och han ringde bara och sa -Köp den!
Så då gjorde vi det. Där trivdes vi ju fantastiskt bra.

Vi skickade iväg en vän för att kolla på en annan lägenhet i går kväll. Det var en tvåa eftersom vi insett att vi inte har råd med en större lägenhet just nu. Den ligger en bit bort från stan men i ett fint område så det känns ok. Nära till skogen vilket ju är viktigt för oss. Bra cykelvägar till city.

Lägenheten är omodern och har fula golv, ett gräsligt badrum, gammal spis, fult kakel och fula tapeter. Men det är ok. Det går att åtgärda relativt lätt och billigt. Förutom badrummet men det får vi ta när vi har jobb.

När vi både har jobb och ekonomin är stadig ska vi leta större lägenhet och  hitta "vår" lägenhet. Den perfekta! Men då är det inte bråttom och panik att ha någonstans att bo. Skönt.

Ja, så vi tänker bjuda på den. Vi lägger vårt tak ganska lågt. Får vi den är det bra och får vi den inte så blir vi inte så ledsna.

Kommentarer
Postat av: madlin

Ja så kan man ju också buda på lägenheter! Den lägenheten vi har nu hade inte jag sett när vi köpte den, var bara min sambo som kollat på den o sen budat. Men lite småfix och år senare trivs man bra, är ju ändå bara några år man ska bo här så :) Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback