4 dagar kvar

Idag mår jag inte bra. Min mage har pajat totalt. Igår började det. Det här är något nytt för mig som i vanliga fall har en stål-mage som klarar det mesta! Nu har jag ont och igår krampade magen så fort jag åt eller drack något.

Jag tog mig till jobbet idag men gick hem efter lunch :(

Annars är det bra. Helgen har varit superbra (jag återkommer om det)  förutom söndagen då jag bra låg och mådde jättedåligt. Jo, lite bra shopping hann det bli på förmiddagen innan jag mådde som värst. Ett par efterlängtade, ofodrade gore tex-byckor! och lite grejer till stugan dit vi åker om en vecka.  Det blev vaxduk och gardin, ett myggljus till dasset och lite annat smått.

Nu är det inte så många dagar kvar till semestern. Men varför känns det så långt dit?


DunbollIdag känner jag mig lite så här. Fjäderfylld och ömtålig. Sov inte mycket i natt och dagen har varit tung. God natt!


(funkar inte banner-bilden förresten?)


Födelsedag

Idag är en bra dag. Soligt och skönt. Frukost på sängen. Lunch med jobbarkompisar på stan (blev bjuden). Fika med hembakt bröd på kafferasten. Middag med make och pappa - grekisk räkgryta, bröd och mousserande vin. Idag är ju min födelsedag.

I söndags hade vi några mysiga timmar med svärmors hund i skogen. Vi strosade runt, åt matsäck och plockade blåbär. Så vill jag ha det! Åh vad jag längtar efter semester....

Svärmors border collie mår bra i skogen

Hej!

Jag lever. Lite grand i alla fall. Jag har inte haft semester än (dagarna räknas nu). Jag är lite trött.

Men jag är här. Datorn blev kapad av elakt virus. Nu har jag formaterat om den men nu hittar den inte sitt nätverkskort så ja gkommer inte ut på internet och då är den ju nästan värdelös (!?).

Snälla storasyster med familj var här i lördags på middag. Förutom att de lämnade fina födelsedagspresenter lämnades även en bärbar dator kvar. Så här är jag!

Jag och min kamera börjar lära känna varandra. MEN det är ganska trist att när man väl fått ett arbete som ger en pengar att köpa en rolig leksak gör samma arbete att man inte har någon ork kvar är man kommer hem att lära sig hur den nya leksaken fungerar :(

Jag har börjar leka med ISO-tal. Under semestern (bara 11 dgar kvar nu) ska jag grundligt gå igenom instruktionsboken för där finns mycket att lära.

Ett tag har det varit skönt att vara blogg- och datorledig men nu börjar det rycka i bloggtarmen. Jag saknar er ju!