Home styling

Idag var mäklaren här och knäppte kort inför annonser på nätet och i tidningen. Vi hade homestylat ordentligt innan. Hela dagen före tog det. Mäklaren blev helnöjd och sa att om det såg ut så på visningen så var det verkligen jättebra!

Jag sov jättedåligt av någon anledning (för mkt att tänka på?) natten mot torsdagen så det blev nog bara 4 timmars sömn. Upp vid 6:30 för att grupparbeta vilket inte gick så bra då ingen hade sovit ordentligt i gruppen. Men vi kämpade på och jag kom hem vid ett. 


D. hade redan plocket en hel del och ställt upp saker på vinden och hämtat ner kartonger. Jag tog tag med badrummet. Jag tog bort mjällshampoot och hittade ett shampoo med snyggare flaska i badrumsskåpet, ett som D. glömt bort att han hade. Flaskan matchade den turkosa fotslipen så den fick vara kvar. Alla rostfria ytor måste ju putsas ordentligt och tandborstar och ful tvål bort.


Vi åkte och handlade på Maxi och passade på att köpa "piffing material" och "lullull" som engelsmannen i "Från koja till slott" skulle säga. Det blev tre värmeljushållare och en snygg olivoljatvål till badrummet. Tvålen ligger nu i tvålkoppen, min smyckeshållare som egentligen är ett blockljusfat! 

Tre blockljus i olika storlekar och ett fat till dem. Detta till balkongen. Vi köpte också en en som nu står bredvid ljusen i en fin, grön kruka som vi fått av fru M. Vi köpte också frukt efter hur fina de var och olja och vinäger i snygga flaskor som kan stå framme samt en rosmarin i kruka.

Vi ställde fram detta. Vi rensade bort det mesta som stod framme. Vi tog bort alla fotografier på oss. Vissa ramar bytte vi kort i från bilder på oss till neutrala naturbilder från tidningar som vi letade igenom. Vi tog bort böcker ur bokhyllan och ställde dit ljusstake, rensade papper och tog bort allt personlig. Under dagen idag har D. städat, putsat och såpat. Det är fint men såååå opersonligt. Var är alla saker?

God kväll!

 /Ester Fester (nollningsledare) alias Eva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback