Spa-dag

Idag har vi haft en otroligt lugn och härlig dag.
Vi började med att sova jättelänge. Mamma I ringde och väckte oss 8:30, vi sa att det var bra men sen fortsatte vi att sova fram till 10 och kom inte upp förren 20min över eller så. Det var så skönt! Sova, vakna, sova, vakna.

Vi åt frukost i lugn och ro och kollade på Jay Leno innan vi packade ihop oss och åkte iväg till IKSU Spa. Vi kom dit vid halv 12. Vi hoppade i bassängen och simmade några längder innan vi sjönk ner i jättevarma källan. D säger "är inte det här sånt där kakel du gillar så mycket?" Jo, visst var det det. Vi funderar på vad det skulle kosta och upptäcker sen att hela bassängbotten i stora bassängen också är
Bizasso-kakel! Sjukt!

132254-77
foto: www.iksuspa.se

Deras val av kakel är faktiskt lite underligt måste jag säga. Svindyrt jättefin mosaik på botten av en pool och sen helt vanligt, tråkigt, vitt kakel i duschen där man verkligen skulle kunna njuta av det.

Hur som helst, förutom deras inredningsmissar (?) så var det väldigt lugnt och harmoniskt. Vi fortsatte dagen med lunchbuffé och sedan ett pass i gymet. Det blev ett ostrukturerat passa där vi bara passade på att prova roliga maskiner som inte finns på vårt skrot-gym.

Efter det blev det mera simning och tidningsläsade insvept i morgonrock vid kanten av bassängen. Mer varmkälla-bad och sen mellanmål i cafét. Efter det satt vi ett tag i ett ljusrum innan vi tog ett sista dopp och sen tog oss hem vid femtiden.

Jag, D, farbror O och fru M har pratat mycket om att hitta balans i livet på sista tiden. En dag som denna ibland ger själen lite ro i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback