Presentförpackningar

Igår  på natten när  vi satt och filurade över våra ölglas pratade vi mycket om fina presentförpackningar. Isa vill ha något bra att slå in smyckena som hon säljer för en lyxiare känsla och vi behöver också fina förpackningar att ge bort små saker i. Beskrivning på hur man kan göra en papperslåda hittade jag på pyssel.net. Vi pratade också om pappersstrutar och att slå in i tyg med ett fint snöra runt. Problemet med pappersstrutar är helt enkelt att det är väldigt svårt att få det snyggt. Kanske är en fin påse ett alternativ? Eller om det är ett litet smycke, ett fint kuvert. På ica-kuriren tipsar dem om att man kan peta upp ett kuvert som man tycker är bra i formen och sen rita av det och göra egna.


 
lådapåsekuvert
Fota: Pyssla.net             marthastewart.com                 icakuriren.se          

Kommentarer
Postat av: cleo

Jag bodde 10 mil söder om KL, i en liten stad som heter Port Dickson. KL är en kul stad, men jag gillade att bo mer vid sidan om och så ta avstickare in till KL någon gång i veckan! ;-) Snygga paketinslagningar!

Postat av: Vero

Det vimlar ju av sanslöst vackra papper i handeln. Man kan säkert ta nåt av dessa och vika ihop snygga kuvert eller liknande. Prova att söka på "Template" eller typ envelope patterns"...gäller att hitta rätt sökord för att få fram det man vill ha...

2006-11-07 @ 13:11:51
URL: http://veroscorner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback