Saras kök och andra matprogram

Ikväll klockan 20.00 är det Saras kök. Jag vet att många tycker att Sara är alldeles för hurtig och att Ann är otroligt jobbig. Men jag tycker att det är alldeles för få människor i teve som är hurtigt hälsosamma och lagar nyttig mat. Fram för det!

Sara har fått oss att göra panerad fisk (middag ikväll) och vi ska även testa hennes chicken nuggets på söndag har vi tänkt. Kyckling har vi fått tips om att den ska vara väldigt god.


image304
Foto: Peter Tullberg/SVT

Jag blir faktiskt rätt less på tevekockar som lagar så fettrik och ohälsosam mat. Det är väl inga problem att laga god mat med massa grädde och smör? Det är ju tips på bra och nyttig mat som är lätt att laga till på torsdagskvällen som vi behöver!

Visst, Nigella är ju kul att titta på. Vädligt roligt. Jag menar, det är ju ren matpornografi hon ägnar sig åt. Men hur kul är det egentligen att äta sån mat jämt? Hon är ju inte direkt den smalaste kocken heller, fast ärligt så tycker jag att det är konstigt att hon inte är betydligt rundare än hon är, med tanke på vad för mat hon lagar. Fast hon har nog råd med en personlig tränare.

Bills meny gillade jag verkligen när det gick. Det var härligt, god, mest nyttig mat utan pekpinnar. Och det är ju verkligen inte dumt med härliga sommarbilder från Australien heller. Det programet hoppas jag att de visar mer av.

Markus Aujalay är också en bra kock. Tyvärr har jag missat alla middagstips med honom denna vecka på tv4 nyhetsmorgon.

Och så har vi ju Leila. Hennes mat brukar ju inte heller vara så nyttig. Men jag har överseende med henne. Hon är ju underbar.  

Ojdå... jag börjar bli hungrig.


Kommentarer
Postat av: Ewa

Jag tror att det är för att ALLA kockar lagar fettrik mat. Varje dag. Det är det de kan oftast. Jag har ju jobbat på X antal restauranger och säger man att en person inte vill ha grädde i sin sås blir de alldeles villrådiga.

2007-04-20 @ 08:38:14
Postat av: Lottis

WOW så många matlagningsprogram. Den enda jag känner till är nakna kocken och eftersom han till min besvikelse inte alls är naken så tittar jag inte på det programmet!

2007-04-23 @ 19:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback