Linssoppa
Igår kväll började vi med en liten whiskey före maten till våra ömma fötter och ben efter hel dags shopping. Jag och I har ju faktiskt semester!
Vidare åt vi baguett i ugn med brieost och balsamreduktion vilket är fantastiskt gott. Och räkor som vi doppade i vitlöksås. Mums!
Sedan åt vi Linssoppa från senaste numret av Buffé.

Den kan jag rekomendera. Det var jättegott! I receptet står att den ska serveras med lätt cremefraiche men vi använde såsen gjord på grekisk youghurt och vitlök. Det blev jättebra!
Receptet hittar du här
Vidare åt vi baguett i ugn med brieost och balsamreduktion vilket är fantastiskt gott. Och räkor som vi doppade i vitlöksås. Mums!
Sedan åt vi Linssoppa från senaste numret av Buffé.

Den kan jag rekomendera. Det var jättegott! I receptet står att den ska serveras med lätt cremefraiche men vi använde såsen gjord på grekisk youghurt och vitlök. Det blev jättebra!
Receptet hittar du här
Kommentarer
Trackback