Valborgshelgen

har fått oss att längta hem ännu mer. Det kändes riktigt jobbigt att åka hem. Vi har haft det väldigt bra och längtan efter en fast punkt börjar bli starkare. Det är också så jobbigt att inte hinna träffa alla som man vill och att åka från de man vill träffa mer.

Helgen har bestått av trevliga människor och fantastisa middagar. Tack alla ni som gett oss härliga kulinariska upplevelser denna helg! Vi uppskattar det verkligen så mycket. När vi väl kommit tillbaka till Uppsala ska vi bjuda tillbaka på våra vackra swedish grace-tallrikar :)

valborg

Champangefrukosten som tog så lång tid att den övergick i lunch vid tvåtiden. Den bestod av goda mackor, ostar och mycket frukt. Dessutom hubbabubba-färgat mousserande vin.

På denna takterass blåste det inte så mycket och solen värmde husväggen som värmde oss. Det var inte någon av oss som var riktigt röd om nosen på kvällen.

Efter frukost och lunch på taket var vi inne i någon timme innan vi gick vidare på grillfest. Den var dock inomhus då det blivit riktigt kallt. Festen var riktigt trevlig och vi slapp se massa fulla ungdomar på stan eftersom vi aldrig satte vår fot där mer än när vi tog en taxi hem vid ettiden på natten.

Vi har haft en sååå trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback