Balkongdrömmar

Igår var det riktigt varmt och fint väder! Jag gick halva vägen hem från jobbet och bara njöt av solen och värmen. Några restauranger hade varit snabba att få ut borden på gatan och där satt folk och drack öl.

Vi har en ganska star balkong. Undrar vad vi ska hitta på med den. Mysigt, massa växter, en plats för både goda middagar och lugn och ro. Jag vill kunna ha både fest på balkongen och meditera på en kudde. Bland alla växter skulle jag villa ha känslan av att vara vid medelhavet. Eller kanske Indien! ;) Hur ska vi få till det här? Snart är det nog dags att göra någon form av plan...
image1105

image1106
boligtorget

image1108Kommentarer
Postat av: Lotta

fina bilder! ja visst e de vikigt att ha en mysig balkong eller uteplats! ett sant mosaik bord du har med pa bilden far man ju verkligen medelhavskänsla av tycker jag!!! ha en bra dag!

Postat av: Soffy

Kul med stor balkong, det är ju inte alltför vanligt...Så här års brukar det ju dyka upp roliga tips i tidningarna, så köp med dig ett gäng hem från jobbet på fredag!

2008-04-02 @ 11:52:47
URL: http://tillsoffy.blogspot.com
Postat av: Sofie

Vilka härliga önskemål på balkongen :) En sådan allt-i-allo-balkong skulle jag också vilja ha!

Kram på dig!

2008-04-03 @ 11:30:01
URL: http://syssla.blogg.se
Postat av: Maria

Härligt att ha en balkong att smida planer för. Balkonger är så mysiga...mer mysiga än uteplatser som man har när man bor i villa...

2008-04-03 @ 19:33:39
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Detsvartataket

¨Härliga bilder! Nu vill jag ha riktigt vår!!
HOppas helgen är bra!

2008-04-05 @ 22:01:03
URL: http://detsvartataket.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback