Pannkakosfunderingar

Vi brukar göra nyttigare pannkakor på havregryn som vi äter med bär, honung och keso. Det är mumma det!

Förra helgen gjorde vi american pancakes till frukost på lördagen. Det var onyttigt och mycket gott.
Undrar om de går att göra nyttigare? Som våra "vanliga" fast med bakpulver...

Eller ugnspannkaka!? Min pappa gör den godaste ugnspannkakan med fläsk. Till serveras grädda och rårörda lingon. Det är bildäcksbytarmat. Om man byter däck på pappas bil blir man bjuden på pannkaka! Den är en bra deal.

Undrar om man kan göra en nyttigare ugnspannkaka?


Kommentarer
Postat av: mrspitepalt

Enköping är vår stad också! Världen är liten. Kanske ses vi på stan.

2008-10-03 @ 13:47:40
Postat av: Västmanländskan

Något tips om ugnspannkakor har jag inte - däremot om några hotell i Köpenhamn om det kan intressera? ;)Köpenhamn är ju inte någon jättebillig hotellstad och vi åker ju oftast hem till Lund igen när vi varit där eftersom tågen går hela natten. Men ett par gånger har vi tagit en myshelg och övernattat.Senast var iofs för något år sedan,(då vi smet från fläktarna i vår vattenskadade lägenhet) men då bodde vi på Hotel Centrum (
centrum/" rel="nofollow">http://www.dgi-byen.dk/hotelcentrum/) precis bakom centralen. Det var ganska nyrenoverat då och kändes fräsch. Fin frukostbuffé och fritt inträde till badet på DGI Byen. På samma gata ligger även Hotel Astoria (http://www.dgi-byen.dk/hotelastoria) som verkar likvärdigt. De brukar ha ganska prisvärda erbjudanden på sina hemsidor.Min bror med sambo bodde på Hotel Absalon (http://www.absalonhotel.dk) och det var basstandard och lite slitet men de var nöjda eftersom de inte hängde så mycket på rummet ändå. OBS! Inte att förväxla med Absalon Annex - där bodde mamma och pappa och det var jättesunkigt.Sedan har jag hört talas om ett nytt vandrarhem (http://www.danhostel.dk/copenhagencity) mitt i stan som ska var fräscht. Där finns dubbelrum också (man är ju inte alltid sugen på sovsal). Men det har jag ingen egen erfarenhet av. Inte heller av Hotel Jörgensen (http://www.hoteljoergensen.dk) som är hotell med vandrarhemsstandard.Hoppas ni hittar något som kan passa.

2008-10-05 @ 11:28:03
URL: http://vastmanlandskan.blogspot.com
Postat av: Soffy

Mums, nu blev jag sugen på pannkakor av alla de slag!

2008-10-06 @ 11:17:34
URL: http://tillsoffy.blogspot.com
Postat av: vendeley

jag är mest imponerad över att du kränger däck! ;)

2008-10-14 @ 15:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback